Els Amics d’El Segell, recolzament i compromís

29 de març de 2021 | Actualitat
Amics d'el segell

Amics d’El Segell és un nou distintiu que identifica les empreses, entitats i associacions que treballen per garantir la plena presència del català en la seva activitat. Coneix a fons la inicitiva!

El Segell de producte lingüísticament responsable, dia a dia, continua creixent de la mà de les més de 50 empreses productores que formen part del projecte i els milers de seguidors que el segueixen a les xarxes socials.

Des que vam emprendre aquest projecte, però, una de les consideracions que més ens han fet és que, El Segell, pel fet de ser una iniciativa adreçada a productes, deixa les empreses de serveis fora del seu abast. I no solament a les empreses de serveis, també a les entitats i associacions que volien i volen donar suport a aquesta iniciativa, i amb què s’hi volen involucrar, prendre-hi part.

Després de valorar reiterades peticions, hem acabat ampliant el projecte original i hem creat el concepte Amics d’El Segell, aquest sí, adreçat a empreses no productores però també a entitats i associacions.

Ser Amic d’El Segell distingeix les empreses, entitats i associacions que donen suport a la proposta d’El Segell, i que treballen per un horitzó de plena presència del català en la seva activitat. Per part nostra, ens comprometem a auditar la presència del català; a posar a disposició els nostres serveis jurídics per avaluar el compliment de la normativa en matèria lingüística; a aparèixer al web d’El Segell, i difondre aquesta actitud de compromís i a facilitar materials formacions i publicacions per a totes aquestes empreses entitats i associacions que en vulguin formar part.

Per part seva, el compromís que prenen els Amics és desenvolupar en català tota la seva activitat, però, en aquest cas, nosaltres no certifiquem la traçabilitat lingüística de l’empresa o de l’entitat, fem un vot de confiança.

Amics té la seva pròpia identitat gràfica, una identitat gràfica que podràs trobar a la web, documentació, mailing i publicitat de cada empresa i entitat que en forma part. Totes les empreses i entitats que s’involucrin al projecte els trobaràs a la web https://elsegell.cat/ i els donarem la benvinguda a les xarxes socials.

Així doncs, ser Amic d’El Segell significa compartir la missió d’El Segell i que, des de l’àmbit de cadascú, es generi un servei lingüísticament responsable. Ser Amic d’El Segell permet, també, fer difusió d’aquesta aliança.

T’hi apuntes?