Hola!

Si ets aquí és perquè el català t’importa, de la mateixa manera que ens importa a nosaltres. Aquest és el principal motiu que ens ha empès a crear el Segell, una iniciativa que impulsa la presència de la nostra llengua en l’etiquetatge dels productes que consumim habitualment.

Què es el Segell?

Aquest distintiu defineix el producte que tens a les teves mans com un producte lingüísticament responsable, i el diferencia de la resta amb un afegit de qualitat. Aquest segell, doncs, fa visible que el producte en qüestió forma part d’un teixit socioeconòmic que té en compte les persones i el seu ecosistema cultural.

QUI HI PARTICIPA?

En el transcurs dels propers mesos cada cop més empreses incorporaran el Segell a les etiquetes dels seus productes i, així, cada vegada que compris un producte amb el distintiu ajudaràs a potenciar un consum lingüísticament responsable. A més a més, la inversió que les companyies destinen al Segell repercutirà en diferents programes socials de desenvolupament del català arreu del territori.

COM PUC PARTICIPAR-HI?

Amb l’objectiu de comunicar aquesta iniciativa, s’han programat diferents accions i esdeveniments, tant a les xarxes socials com a peu de carrer. Et convidem a participar-hi i a fer que, gràcies a la teva ajuda, El Segell pugui arribar fins a l’últim prestatge del nostre domini lingüístic. #SegueixElSegell

#SegueixElSegell