El Segell a l’Innbrew

13 de maig de 2022 | Actualitat
El Segell a Innbrew

Enguany, El Segell serà present a quatre fires catalanes, de la mà dels envasos gegants. La primera, ha estat la fira Innbrew celebrada el passat abril al recinte de La Farga de l’Hospitalet de Llobregat

Enguany, El Segell serà present a quatre fires catalanes, de la mà dels envasos gegants. La primera, ha estat la fira Innbrew celebrada el passat abril al recinte de La Farga de l’Hospitalet de Llobregat, i El Segell hi era amb una llauna de beguda de tres metres d’alçada que va causar sensació entre els assistents.

InnBrew és un esdeveniment exclusivament professional pensat per satisfer les necessitats de les empreses dedicades al sector cerveser. La finalitat de la trobada és maximitzar les oportunitats a tots els professionals assistents, i, en un context on la cervesa artesana cada vegada té més pes i acceptació al país, El Segell bé havia de ser-hi. I sí, la presència a la fira ens va permetre entrar en contacte amb molts productors catalans i valencians que utilitzen el català en l’etiquetatge dels seus productes. Uns productes, molt sovint, agosarats i trencadors, amb unes etiquetes d’una vivesa estètica espectacular.

La proposta d’El Segell va ser ben rebuda, va generar interès i dues cerveseres que vam conèixer a la fira ja formen part del projecte. Són La Sitgetana Craft Beer de Sitges i La Fem de Sant Cugat del Vallès. Moltes més van mostrar els seu interès en el projecte i esperem que, en breu, també en formin part.

Com ja hem explicat moltes vegades, El Segell és un projecte que reforça la visibilitat i la projecció d’aquells productes i empreses que tenen en compte la llengua catalana en la seva activitat empresarial. I, a més a més, també emfatitza el desenvolupament d’una Responsabilitat Social Empresarial (RSE) que té en compte la cohesió i la inclusió socials del seu entorn i la seva gent. En aquest sentit, va ser molt interesant assistir als debats i aportacions en el marc de les InnTalks, on es celebraren ponències i taules rodones amb debats de reflexió per poder explicar el paper de la llengua catalana com a element clau de la RSE de les empreses del nostre domini lingüístic. En aquest sentit, també va ser molt interessant escoltar els debats relatius als impacte ecològics de les llaunes i de les ampolles de vidre, i els reptes de futur d’aquestes, principalment, microempreses que, a més a més de fer un producte d’alta qualitat, són molt repartides per tot el territori i donen vida i projecció a les comarques.

L’any vinent, hi tornarem a ser.