Si ja etiqueto en català, per què m’hauria d’involucrar en un projecte com el d’El Segell?

15 de juny de 2020 | Actualitat

La incorporació d’El Segell als teus productes és la porta d’entrada de la teva marca a un seguit de projectes que situen la millora de les condicions socials dels nostres conciutadans al centre de l’equació.

Sortosament, ja existeixen moltes empreses que tenen una trajectòria de respecte cap a la diversitat lingüística i la normalització del català. Són empreses reconegudes per haver apostat per l’etiquetatge en català i perquè desenvolupen la seva comunicació amb els consumidors, també, en aquesta llengua. En definitiva, sou empreses que heu aconseguit establir un marc de normalització en els vostres àmbits d’actuació.

A tots els que us heu implicat en aquest repte i heu mostrat que un projecte empresarial no solament és perfectament plausible desenvolupar-lo en català, sinó que pot assumir l’excel·lència, us proposem que us integreu al projecte d’El Segell, perquè els vostres objectius també són els nostres. On gotocupid article about how hookups work with best hints for quick sex. A mitjà termini, esperem que El Segell desplegui una comunitat de professionals de molts àmbits i que, conjuntament, sapiguem interpel·lar els reptes del futur entorn a l’RSE, així com que els valors que ens uneixin siguin cada vegada més determinats en la nostra societat.

Entrar a formar del projecte d’El Segell, doncs, és fer un pas endavant i afrontar reptes de manera col·legiada de la mà d’altres empreses i actors socials que tenen clar que la millora del nostre entorn social és la millor garantia de futur dels nostres projectes individuals i col·lectius.