Si ja etiqueto en català, per què m’hauria d’involucrar en un projecte com el d’El Segell?

15 de juny de 2020 | Actualitat

La incorporació d’El Segell als teus productes és la porta d’entrada de la teva marca a un seguit de projectes que situen la millora de les condicions socials dels nostres conciutadans al centre de l’equació.

Sortosament, ja existeixen moltes empreses que tenen una trajectòria de respecte cap a la diversitat lingüística i la normalització del català. Són empreses reconegudes per haver apostat per l’etiquetatge en català i perquè desenvolupen la seva comunicació amb els consumidors, també, en aquesta llengua. En definitiva, sou empreses que heu aconseguit establir un marc de normalització en els vostres àmbits d’actuació.

A tots els que us heu implicat en aquest repte i heu mostrat que un projecte empresarial no solament és perfectament plausible desenvolupar-lo en català, sinó que pot assumir l’excel·lència, us proposem que us integreu al projecte d’El Segell, perquè els vostres objectius també són els nostres. A mitjà termini, esperem que El Segell desplegui una comunitat de professionals de molts àmbits i que, conjuntament, sapiguem interpel·lar els reptes del futur entorn a l’RSE, així com que els valors que ens uneixin siguin cada vegada més determinats en la nostra societat.

Entrar a formar del projecte d’El Segell, doncs, és fer un pas endavant i afrontar reptes de manera col·legiada de la mà d’altres empreses i actors socials que tenen clar que la millora del nostre entorn social és la millor garantia de futur dels nostres projectes individuals i col·lectius.