POLÍTICA DE GALETES

QUÉ ES UNA GALETA?

Les galetes constitueixen procediments automàtics de recollida d'informació relativa a les preferències determinades per un usuari d'internet durant la teva visita a un determinat web amb la finalitat de reconèixer-te com a usuari recurrent, personalitzar-ne l'ús i facilitar una navegació més ràpida. 

GALETES PRÒPIES UTLITZADES EN AQUEST LLOC WEB:

- GALETES TÈCNIQUES

Les galetes tècniques són essencials i necessàries perquè el web funcioni correctament i per usar les diverses opcions i serveis que ofereix.

 

GALETES DE TERCERS UTLITZADES EN AQUEST LLOC WEB:

- GALETES ANALÍTIQUES

El nostre lloc web utilitza galetes de Google Analytics. La informació que recullen aquestes galetes és transferida i arxivada per Google en els seus servidors dels Estats Units, d'acord amb les seves pràctiques de privacitat. Per a més informació de les pràctiques de privadesa de Google i com s'apliquen a Google Analytics visiteu: Política de Privadesa de Google Analytics

COM CONTROLAR I ELIMINAR LES GALETES

La majoria dels navegadors web accepten galetes, però podeu canviar la configuració del navegador web perquè rebutgi noves galetes, desactivi les que ja existeixen o bé que us comuniqui quan algú us envia una nova galeta al vostre dispositiu. Per canviar la configuració seguiu les instruccions que us proporciona cada navegador:

  • Internet Explorer: Eines > Opcions d'internet > Privadesa. O bé fes clic aquí per a més informació.
  • Firefox: Eines > Opcions > Privadesa > Historial > Paràmetres personalitzats. O bé fes clic aquí per a més informació.
  • Chrome: Configuració > Mostra la configuració avançada > Privadesa > Configuració del contingut. O bé fes clic aquí per a més informació.
  • Safari: Preferències > Seguretat. O bé fes clic aquí per a més informació.
  • Opera: Configuració. O bé fes clic aquí per a més informació.

Bloquejar l'ús de les galetes en la vostra navegació pot fer que alguns serveis o característiques del lloc web no estiguin disponibles.