què és?

Ser Amic d’El Segell distingeix les empreses, entitats i associacions que donen suport a la proposta d’El Segell, i que treballen per un horitzó de plena presència del català en la seva activitat. Per part nostra, ens comprometem a auditar la presència del català; a posar-te a disposició els serveis jurídics per avaluar el compliment de la normativa en matèria lingüística; a aparèixer al web d’El Segell i difondre aquesta actitud de compromís i a facilitar materials, formacions i publicacions.

El compromís que prenen els Amics és desenvolupar en català tota la seva activitat, però, en aquest cas, nosaltres no certifiquem la traçabilitat lingüística de l’empresa o de l’entitat, fem un vot de confiança.

Identitat

Amics té la seva pròpia identitat gràfica, una identitat gràfica que podràs trobar a la web, documentació, mailing i publicitat de cada empresa i entitat que en forma part. Totes les empreses i entitats que s’involucrin al projecte els trobaràs a la web elsegell.cat i a les xarxes socials d’El Segell.

missió

Així doncs, ser Amic d’El Segell, significa compartir la missió d’El Segell i que, des de l’àmbit de cadascú, es generi un servei lingüísticament responsable. Ser Amic d’El Segell permet, també, fer difusió d’aquesta aliança.

“ OBJECTIU: REFORÇAR LA VISIBILITAT I PROJECCIÓ DELS PRODUCTES LINGÜÍSTICAMENT RESPONSABLES