Què és el Segell de producte lingüísticament responsable?

24 d'abril de 2020 | Actualitat

El Segell de producte lingüísticament responsable és un certificat simbòlic impulsat per la Plataforma per la Llengua que té com a objectiu identificar els productes etiquetats, com a mínim, en català.

El Segell reforça la visibilitat i la projecció d’aquells productes que tenen en compte lalegislació vigent i, a més a més, desenvolupen una Responsabilitat Social Empresarial (RSE) que valora la cohesió i la inclusió socials del seu entorn i la seva gent. El Segell neix amb l’esperit d’avançar en l’ús de la llengua catalana en l’etiquetatge després de copsar que, utilitzar-la, no és només una acte de normalitat, sinó també una aposta de futur a causa de la creixent sensibilitat dels consumidors per les marques que els transmeten valors com el del respecte pels drets i la diversitat lingüística.

El Segell vol treballar colze a colze amb les empreses que posen en valor l’actitud proactiva i positiva de la seva tasca, amb l’objectiu de facilitar el diàleg amb els seus clients actuals i potencials i, alhora, ajudar a dinamitzar les vendes dels seus productes. Start to search more new hookups together with russian-women-books. Al nostre entorn hi ha empreses que apliquen unes polítiques de responsabilitat social que cap administració els obliga a realitzar, i això ho volem posar en valor. Així doncs, el Segell és el distintiu que trobaràs als productes que actuen en aquesta línia.