Distintiu

El segell de Producte Lingüísticament Responsable és un distintiu que té com a objectiu identificar els productes etiquetats, com a mínim, en català. Per tant, el segell reforça la visibilitat i la projecció d’aquells productes que compleixen la legislació vigent i, a més a més, desenvolupen una Responsabilitat Social Empresarial (RSE) que té en compte la cohesió i la inclusió socials del seu entorn i la seva gent.

Valors

El segell neix amb l´esperit d’avançar en l'ús de la llengua catalana en l’etiquetatge després de comprovar que utilitzar-la no és només un acte de normalitat, sinó també una aposta de futur gràcies a la creixent sensibilitat dels consumidors per les marques que els transmeten valors, com per exemple el del respecte pels drets i la diversitat lingüística.

Dinamitzar

Volem treballar colze a colze amb les empreses que posen en valor l'actitud proactiva i positiva de la seva tasca, amb l'objectiu de facilitar el diàleg amb els seus clients actuals i potencials i, també, ajudar a dinamitzar les vendes dels seus productes.

“ OBJECTIU: REFORÇAR LA VISIBILITAT I PROJECCIÓ DELS PRODUCTES LINGÜÍSTICAMENT RESPONSABLES