El Segell a La Setmana del Llibre en Català

13 d'octubre de 2022 | Actualitat
El Segell a La Setmana

Enguany, El Segell serà present a quatre fires catalanes de la mà dels envasos gegants. Coneix l’experiència a La Setmana del Llibre en Català de Barcelona

El Segell va ser present al Moll de la fusta de Barcelona, a La Setmana del Llibre en Català, aquesta vegada amb la capsa d’analgèsics gegant perquè, és ben sabut, les dosis elevades de lectura, depèn a qui, li podem produir algun mal de cap. La fira, celebrada del 9 al 18 de setembre de 2022, va comptar amb la presència de més de 250 expositors.

Celebrada per primer cop l’any 1983, La Setmana del Llibre en Català no ha faltat mai a la seva cita anual amb els lectors. Després de 40 edicions, s’ha consolidat com un dels esdeveniments culturals més importants del país per projecció, volum de negoci, participants, assistents i difusió. El Segell, doncs, volia compartir aquest estímul per la promoció de la lectura de llibres en català, contribuint així al creixement del nombre de lectors en la nostra llengua.

La Setmana és el lloc de trobada dels lectors, un espai privilegiat per mostrar la riquesa i la diversitat de l’edició en català i la seva potència industrial, on es poden fer descobertes, compartir converses i tenir a l’abast tant les novetats com els llibres de fons i les revistes publicades en català. A més a més, s’hi poden comprar totes les novetats i llibres de fons en català i on es pot gaudir d’una programació d’activitats extensa i de qualitat entorn el llibre en català.

El Segell va organitzar un sorteig amb productes etiquetats en català, i molta gent hi va voler participar, de manera que vam donar a conèixer i impulsar la raó de ser del projecte: l’etiquetatge en català.

La Setmana del Llibre en Català ha tancat la seva 40a edició amb un gran èxit de vendes i d’assistents. Entre el 9 i el 18 de setembre, més de 50.000 persones van visitar La Setmana atrets per l’àmplia oferta de llibres en català i per un ventall d’activitats divers i atractiu destinat a tots els públics.

Aquest elevat nombre de visitants corrobora la vitalitat i bona salut del sector del llibre en català. Es calcula que, actualment, un de cada tres llibres venuts a Catalunya és en català. En diades assenyalades com Sant Jordi –en què es factura més del 10% de tot l’any–, la proporció respecte als llibres escrits en altres llengües s’arriba gairebé a igualar.

Llarga vida al llibre en català!